EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
IOGA EN FAMÍLIA AL BOTÀNIC

CONNECTA AMB LA NATURA

DIA: 12 JUNY 2022

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 30 MAIG 2022
MONITORES:
 Carmen Martín 
EDAT RECOMANADA: xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys acompanyats d'un adult.
HORA: diumenges d'11 a 12h. 
LLOC: jardí exterior (en cas de mal oratge es buscarà data alternativa).
AFORAMENT: Grups de 20 participants. 
PREU: 7 € per participant ja siga adult com xiqueta o xiquet (inclou l'entrada al Jardí). S'abonarà a taquilla abans de classe. Membres de la UV, família nombrosa i família monoparental: 6 € per participant. Abonament x 6: 35 €  

DESCRIPCIÓ

Última sessió de Ioga en família al Botànic, abans de les vacances d'estiu! Una activitat per gaudir dels beneficis d’aquesta enriquidora disciplina però amb els vostres xiquets i xiquetes, i envoltats de verd.

Una experiència a l’aire lliure per connectar amb vosaltres mateixos i amb la natura que impregna cada racó del nostre Jardí. Desconnexió, concentració, estiraments, equilibri, respiració, coordinació, practicareu tot allò mitjançant el joc, amb la nostra monitora Carmen Martí. Un matí de diumenge al Botànic amb un valor afegit que a més a més ajudarà als més menuts a desenvolupar la seua expressió corporal i a equilibrar emocions.

L’activitat està pensada per gaudir en família, amb menuts i menudes de 3 a 12 anys acompanyats d’un adult. Iaies i iaios, mares i pares, ties i tios, padrins i cosins, amics i amigues, tots esteu convidats!

Els arbres donaran l’ombra i els pardals posaran la banda sonora, només falteu vosaltres per a completar l’experiència. Veniu a inspirar i espirar al Jardí Botànic!

INSCRIPCIÓ 

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, escrivint a cicbotanic@uv.es amb les seguents dades: nom i cognoms de totes les persones assistents i telèfon de contacte.

PROTOCOL SANITARI 

L'aforament està limitat a 20 persones participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19, un aforament menor a l’establert per a l’umbracle. Es recomana portar estoreta propia. En cas de no tenir-ne es proporcionarà una desinfectada prèviament. En cas de mal oratge l’activitat no es realitzarà a l’anterior, es buscarà data alternativa.

PROGRAMACIÓ COMPLETA

ABRIL
Dia 10. Pdm:
 28 març

MAIG
Dia 8. Pdm: 25 abril
Dia 29. Pdm: 16 maig 

JUNY
Dia 5. Pdm: 23 maig
Dia 12. Pdm: 30 maig 

SETEMBRE
Dia 18. Pdm: 5 setembre

OCTUBRE
Dia 2. Pdm: 19 setembre
Dia 16. Pdm: 3 octubre
Dia 30. Pdm: 17 octubre

Pdm: Primer dia de matrícula